ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

&ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

οι άνθρωποι

ο χώρος

Αυλογιάρη & Συνεργάτες - Δικηγορικό Γραφείο

Το Δικηγορικό Γραφείο "Αυλογιάρη & Συνεργάτες" δημιουργήθηκε το 1989 από την Εύη Αυλογιάρη και πλαισιώνεται από έμπειρους και ιδιαίτερα δραστήριους συνεργάτες. Το γραφείο μας καλύπτει σχεδόν κάθε τομέα δικαίου, με έμφαση όμως στο δίκαιο των Eπιχειρήσεων, παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες διαχείρισης συγκρούσεων στις επιχειρήσεις και στους επιχειρηματίες. Ειδικότερα προσφέρουμε υπηρεσίες σε θέματα συμβολαίων, εμπορικού και εταιρικού δικαίου, τραπεζικού, εργατικού, αστικού -συμπεριλαμβανομένων και θεμάτων αστικής ιατρικής ευθύνης-, και δικαίου αναγκαστικής εκτέλεσης. Παράλληλα ενθαρρύνουμε την επίλυση των διαφορών μέσω του θεσμού της Διαμεσολάβησης και των Διαπραγματεύσεων, που διεξάγονται με απόλυτη εμπιστευτικότητα, ενεργώντας άλλοτε ως διαμεσολαβητές και άλλοτε ως πληρεξούσιοι δικηγόροι των μερών.

Το γραφείο μας έχουν εμπιστευθεί αρκετές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στις διαπραγματεύσεις συμβολαίων και συμβάσεων.

Ιστοσελίδα: http://www.avlogiari.gr

Νίκος Αυλογιάρης - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ

Αχιλλέας Δημητριάδης - Πολιτικός Μηχανικός

Κώστας Καραγιάννης - Τοπογράφος Μηχανικός

Μιχάλης Καραγιαννάκης - Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Ο Μιχάλης Καραγιαννάκης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Aπό το 1981 διατηρεί γραφείο στη Θεσσαλονίκη με βασικό αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και την έκδοση οικοδομικών αδειών.

Έχει διατελέσει μέλος Αρχιτεκτονικών Επιτροπών για 20 χρόνια ενώ πολλά έργα του έχουν δημοσιευθεί σε αρχιτεκτονικά περιοδικά.

Αρτσίλι Μαχαράντζε - Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Ο Αρτσίλι Μαχαράντζε, διπλωματούχος αρχιτέκτονας μηχανικός, σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Κρατικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Ε.Σ.Σ.Δ. απ’ όπου αποφοίτησε το 1979. Αφού συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ε.Σ.Σ.Δ., το 1993 ήρθε στην Ελλάδα όπου εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με το τεχνικό περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ. Είναι μέλος του ΤΕΕ.

Αθανάσιος Μανωλούδης - Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο κος Θανάσης Μανωλούδης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στον Ενεργειακό Σχεδιασμό Κτηρίων και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό κτηρίων και εγκαταστάσεων φιλικών προς το περιβάλλον, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην εκπόνηση Η/Μ μελετών καθώς και στην ανάπτυξη και εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης. Έχει διευθύνει με επιτυχία Εθνικά και Ευρωπαϊκά περιβαλλοντικά και ενεργειακά έργα.

Επιπλέον είναι Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής (Αριθμός Μητρώου ΕΥΕΠΕΝ 431) και κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου Β’ τάξης στις Κατηγορίες Ηλεκτρολογικών – Ηλεκτρονικών – Μηχανολογικών (9) και Περιβαλλοντικών Μελετών (27).

Αθανάσιος Ξένος & ΣΙΑ Ε.Ε. - Τεχνικό Γραφείο

Χριστίνα Παπαδοπούλου - Αρχιτέκτονας Μηχανικός

H Χριστίνα Παπαδοπούλου είναι διπλωματούχος αρχιτέκτονας μηχανικός του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στις Γραφικές Τέχνες και τα Πολυμέσα. Έχει ειδικευθεί στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων φοιτώντας στο St Martin's College και στο Chelsea College of Art and Design του University of the Arts του Λονδίνου.

Από το 2007 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας εκπονώντας αρχιτεκτονικές μελέτες ιδιωτικών έργων. Είναι μέλος του ΤΕΕ.

Βασίλης Παυλίδης - Μηχανολόγος Μηχανικός

Αθανάσιος Σταυρόπουλος - Μηχανολόγος Μηχανικός

Σαμαράς & Συνεργάτες - Σύμβουλοι Μηχανικοί

Η Σαμαράς & Συνεργάτες Σύμβουλοι Μηχανικοί είναι μία τεχνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στην αδειοδότηση, μελέτη, επίβλεψη και γενική τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων τεχνικών έργων, των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, των τομέων οργάνωσης και πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης επιχειρήσεων, πιστοποίησης βιομηχανικών προϊόντων, αλλά και του τομέα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας.

Ιστοσελίδα: http://www.samaras-co.com

Ρουντίνα Τσάλια - Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Η Ρουντίνα Τσάλια, διπλωματούχος αρχιτέκτονας μηχανικός, έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ‘Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων & Κτιρίων’. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει ένα έτος στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Τιράνων.

Από το 2003 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος του ΤΕΕ.

Ευάγγελος Τσιούρας - Πολιτικός Μηχανικός

Το γραφείο μας βρίσκεται σε έναν πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης [Τσιμισκή 114, 2ος όροφος].